If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз съм същия филм като колегата от Разград зико.
Като гледам неговия клип имам същия свирещ звук.
Ходих при един майстор "турбото" му викали и той каза, че е от изпускателния колектор - гарнитурата. Даже подухвала.
В този ред на мисли утре я сменям.
Колегата зико ако е или не е решил проблема да драсне какво е било?
Аз утре ще пиша.
Ходих при един майстор "турбото" му викали и той каза, че е от изпускателния колектор - гарнитурата. Даже подухвала.
Аз утре ще пиша.
Ами и аз тва казах,ма няма кой да слуша.Мойта си вие откакто съм я взел,а за миг не се е замислила дали да надуе,на един приятел със 159 1.9 му се разви турбината на 15 000 км.По принцип съм забелязал че 1749 обичат да си повииват,тва е,нека той си реши и да действа.За мен трябва да се чуе от няколко човека,а не така да се хвърля.
Алфата на бащата е 156 1.9 105 коня и си вие вече почти 4 години и няма друг проблем с турбото
Аз утре ще пиша.
Колеги, аз не съм от алфите, а от фиатите , но след, демонтаж и монтаж на мойта турбина (със колекторите) не виеше така, и след монтажа почна да вие, но има една друга работа - не смених гарнитурата на изпускателните колектори и сега дере по същия начин както е на клипа. Тва за мене не е турбина, щото няма какво да съм й развалил при монтажа, тва според мене от газовете гарнитурата вади тоя звук, щото турбото ако вие с подаване на газ и дере така, трябва моментално да се строши.
Ся наново радиатори, антифризи, колектори турбини, за 1 тъпа гарнитура която не смених...
Колеги, аз не съм от алфите, а от фиатите , но след, демонтаж и монтаж на мойта турбина (със колекторите) не виеше така, и след монтажа почна да вие, но има една друга работа - не смених гарнитурата на изпускателните колектори и сега дере по същия начин както е на клипа. Тва за мене не е турбина, щото няма какво да съм й развалил при монтажа, тва според мене от газовете гарнитурата вади тоя звук, щото турбото ако вие с подаване на газ и дере така, трябва моментално да се строши.
Ся наново радиатори, антифризи, колектори турбини, за 1 тъпа гарнитура която не смених...
Колега, гарнитурата се сменя като само се разскача колектора, няма нужда да се сваля всичко!
sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment